Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o. o.
Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o. o.
ul. Puchacza 1, Bielawy
89-100 Nakło nad Notecią
tel. 52 344 88 68 / 52 344 88 69
tel. kom. (+48) 516 130 850
e-mail: stanlab@stanlab.pl; biuro@stanlab.pl
www.stanlab.pl
Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o. o. wykonuje akredytowane badania biochemiczne żywności na obecność alergenu, jakim jest gluten.
Gluten oznacza frakcję białka znajdującą się w pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie lub w ich odmianach krzyżowych, a także ich pochodnych, których niektóre osoby nie tolerują.
Do oznaczenia glutenu (na podstawie ilościowego oznaczania gliadyny) wykorzystujemy immunoenzymatyczny test ELISA RIDASCREEN® Gliadin firmy R-Biopharm nr R7001.
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!
ul. Puchacza 1, Bielawy
89-100 Nakło nad Notecią
tel. 52 344 88 68 / 52 344 88 69
tel. kom. (+48) 516 130 850
e-mail: stanlab@stanlab.pl; biuro@stanlab.pl
www.stanlab.pl
Niezależne Laboratorium Badawcze STANLAB Sp. z o. o. wykonuje akredytowane badania biochemiczne żywności na obecność alergenu, jakim jest gluten.
Gluten oznacza frakcję białka znajdującą się w pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie lub w ich odmianach krzyżowych, a także ich pochodnych, których niektóre osoby nie tolerują.
Do oznaczenia glutenu (na podstawie ilościowego oznaczania gliadyny) wykorzystujemy immunoenzymatyczny test ELISA RIDASCREEN® Gliadin firmy R-Biopharm nr R7001.
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!